DANIJEL BANIĆ

Pjevač grupe Baruni imao je ozbiljnih zdravstvenih problema: Bog mi je dao drugu šansu

DANIJEL BANIĆ
Luka stanzl/PIXSELL
18.06.2024.
u 21:28

Dobio sam četiri premosnice. Zahvaljujući vrhunskom kardiokirurgu prof. Hrvoju Gašparoviću i njegovu stručnom timu, kojima sam iznimno zahvalan, danas sam kao nov, otkrio nam je prošle godine Danijel Banić

Popularni bend Baruni imali su stanku od devet godina, a prošle su godine najavili svoj povratak na scenu. Frontmen Danijel Banić otkrio je što su bili neki od razloga za izbivanje sa glazbene scene. 

- Možda nedostatak inspiracije, neke druge obaveze, životne neke stvari i vrijeme prođe. Radimo nešto i sada smo već pri kraju. Sada je plan da se bacimo na autorske pjesme jer je stvarno dugo bilo...- rekao je Danijel u razgovoru za IN Magazin. Prisjetio se i člana svog benda, bubnjara Miroslava Budanka Ajzića koji je preminuo prije četiri godine. 

- Baš smo sad imali jedan koncert u Ivanić gradu i to je bilo na njegovu godišnjicu, četiri godine otkako je umro - prisjetio se pjevač koji je imao ozbiljnih zdravstvenih problema te su mu prije pet godina ugrađene premosnice. Prošle je godine u intervju za Večernji o svom zdravlju rekao: – Dobio sam četiri premosnice. Zahvaljujući vrhunskom kardiokirurgu prof. Hrvoju Gašparoviću i njegovu stručnom timu, kojima sam iznimno zahvalan, danas sam kao nov. Jedino je oporavak trajao nešto dulje - rekao je tada, a sada kaže: - Srećom, to je dobro prošlo i danas sam tu. Vjerojatno mi je Bog dao drugu šansu koju treba iskoristiti još bolje nego onaj prvi put. 

Prošle godine rekao nam je kako su se na scenu odlučili vratiti zbog svojih obožavatelja.  – Ugodno smo iznenađeni reakcijama ljudi na naš povratak. Čini mi se da su se mnogi i te kako zaželjeli Baruna, a moram priznati da je i nama sve to nedostajalo i da su nam srca sada punija – rekao nam je tada Danijel koji iskreno priznaje da je tijekom 25 godina karijere nije sve teklo baš glatko. 

– Bilo je svakakvih trenutaka. I sretnih i teških. Ali uvijek bi nas ljubav prema glazbi vodila i držala. Sam izlazak na „stage“ pred publiku i kad oni svi krenu pjevati sa nama, neopisiv je osjećaj. To nas uvijek gura i motivira za dalje. A osim toga, u bendu je izuzetno prijateljska atmosfera, bez koje nas ne bi bilo toliko dugo – rekao je Banić koji iskreno priznao da tijekom 25 godina karijere nije sve teklo baš glatko. Tijekom karijere Baruni su snimili gotovo osamdeset pjesama, a među dobro znanim hitovima kojima su žarili i palili na glazbenoj sceni su i ''Dobro mi došla, stara ljubavi'', ''Uzmi sve'', ''Dobrodošla mi u sjećanje'', ''Ljubav nosi tvoje ime'' i ''Kada Sava krene prema Brodu''.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije