SVE JE SNIMLJENO

VIDEO Herojski čin Bon Jovija: Prišao je ženi koja je stajala na rubu mosta i pružio joj ruku

12.09.2024.
u 18:39

U videu, koji je policija objavila na YouTubeu, a kasnije su ga uklonili, vidi se kako je pjevač zagrlio ženu nakon što se vratila na sigurno

Slavni glazbenik Jon Bon Jovi snimao je spot u blizini pješačkog mosta Seigenthaler u Nashvilleu kada je spazio ženu koja stoji na rubu mosta. Tamošnja policija objavila je video snimku na kojoj se vidi kako Bon Jovi prilazi ženi te započinje razgovor s njom. Nakon nekog vremena ona se okrenula, pjevač joj je uz pomoć još jedne žene pomogao da siđe s mosta i ova priča je dobila sretan kraj. U videu, koji je policija objavila na YouTubeu, a kasnije su ga uklonili, vidi se kako je pjevač zagrlio ženu nakon što se vratila na sigurno. Policijska uprava u Nashvilleu napisala je na X-u, bivšem Twitteru:

"Veliki pozdrav i veliko hvala Jon Bon Joviju i njegovom timu što su priskočili u pomoć ženi na mostu Seigenthaler u utorak navečer. Bon Jovi ju je pomogao uvjeriti da siđe s ruba iznad rijeke Cumberland na sigurno." Šef policije John Drake dodao je: "Potrebno je da svi pomognemo jedni drugima da budu sigurni." Pjevač je putem svog glasnogovornika poručio kako neće komentirati ovaj događaj. Pjevačeva inače ima zakladu JBJ Soul Foundation koja nudi podršku ljudima koji su beskućnici, a ovaj 62-godišnjak je navodno prošao i obuku za pregovore u kriznim situacijama. Pjevač je prije mjesec dana prolazio tužan period kada mu je preminula majka. 

@cnn Nashville police say rock icon Jon Bon Jovi helped persuade a woman to come to safety when he saw her standing on the ledge of a Nashville pedestrian bridge. #cnn #news #bonjovi ♬ original sound - CNN

- Naša majka bila je snaga na koju se moralo računati, njezin duh i proaktivan stav oblikovali su ovu obitelj. Jako će nam nedostajati - oglasio se tada glazbenik koji je sa svojom pokojnom majkom gajio izuzetno blizak odnos. Osim što je osnovala klub obožavatelja istoimenog benda svoga sina, Carol je bila poslovna žena koja je vodila nekoliko firmi. Tijekom intervjua za The Big Issue 2020. godine, Bon Jovi, punog imena John Francis Bongiovi mlađi, pohvalio je svoje roditelje jer su omogućili da snove pretvori u stvarnost. 

- Uvijek su me podržavali, što je, kad pogledam u prošlost, bilo nevjerojatno. Jer sam mogao doći kući u jedan ili dva ujutro, a zatim do osam sati biti u školi. Samo su rekli - dođi na vrijeme za školu, znaš da je to tvoja odgovornost, no nastavi slijediti svoj san - prisjetio se svoje mladosti Jon. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije