Brazilsko čudo od djeteta napušta Dinamo: 'Ne dopuštam da igra za 400 eura'

Belinho
Slavko Midzor/PIXSELL
30.06.2024.
u 18:27

Dinamo i Belinho nisu niti blizu konačnog dogovora, sve je izglednije kako će mladi talent promijeniti klub, jer Dinamo više ne plaća visoke stipdendijske ugovore nadarenim nogometašima.

Jedna od najvećih nada Dinamove omladinske škole, 15-godišnje brazilsko čudo od djeteta koje je izabralo Hrvatsku Belinho, na izlaznim je vratima Dinama. Njegov menadžer Andy Bara otkrio je kako će mladića iz Dinama odvesti u Kustošiju jer smatra kako nema nimalo adekvatne uvjete. 

- Ne mogu dopustiti da Belinho u Dinamu igra za 400 eura mjesečno! Da, ponuđeno mu je 400 eura mjesečno za prvu, pa 500 eura mjesečno za sljedeće dvije godine. Njegova obitelj ne može živjeti od toga, pa oni su došli iz Brazila! Stan im plaćam 1700 eura mjesečno, pokrivam sve troškove njega i obitelji u Zagrebu, plaćam školu za sestre..., pa ljudi kako da onda on igra za 400 eura mjesečno - rekao je Bara za 24 sata

 

- Ljudi, pa dijete nema od čega živjeti! Zar mislite da mi je u interesu voditi ga iz Dinama u Kustošiju? Pa nećemo se lagati, Kustošija je kvartovski klub, a Dinamo je uvijek - Dinamo. Belinho živi u Maksimiru, tamo su mu prijatelji, mislite da mu se ide svaki dan do Kustošije? Ali nemamo drugih opcija - smatra poznati nogometni menadžer. 

Dinamo i Belinho nisu niti blizu konačnog dogovora, sve je izglednije kako će mladi talent promijeniti klub, jer Dinamo više ne plaća visoke stipdendijske ugovore nadarenim nogometašima. 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije