Stiže u Lyon

Poznati detalji transfera Dejana Lovrena

lovren zenit
01.01.2023.
u 14:28

Hrvatski nogometni reprezentativac i kapetan ruskog Zenita Dejan Lovren (33) uskoro će biti predstavljen kao novi igrač Lyona, kluba u kojem je igrao između 2010. i 2013. godine. Vijesti je jučer objavio francuski L'Equipe, a stoper koji je bio u početnom sastavu Zlatka Dalića na Svjetskom prvenstvu u Kataru već je odradio i liječnički pa se čeka samo službena potvrda.

Ugovor s ruskim klubom ima još svega šest mjeseci, do kraja lipnja, stoga su se odlučili za prodaju kako bi ipak uprihodili neki iznos od transfera. Odšteta je, stoga, gotovo simbolična - Francuzima će se pridužiti za iznos od dva milijuna eura, javljaju ruski mediji. Zenit ga je prije dvije godine Liverpoolu platio 12 milijuna eura.

Dodaju kako je u Petrogradu imao plaću od četiri i pol milijuna eura te bio najplaćeniji igrač momčadi, a moguće je da mu na Groupami ona bude trostruko manja.

Vatreni koji ima 78 nastupa i pet pogodaka za reprezentaciju trenutno prema Transfermarktu vrijedi tri i pol milijuna eura. U tekućoj je sezoni ruske Premier lige odigrao 15 utakmica, uz po jedan pogodak i asistenciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije