unaprjeđenje infrastrukture

Bolji uvjeti rada u Domu zdravlja Domaljevac-Šamac

storyeditor/2024-09-09/dom.png
10.09.2024.
u 18:50

Projekt izgradnje nove garaže za vozila provodi se u okviru programa prekogranične suradnje između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, a vrijednost radova iznosi 52.585 KM. Planira se i asfaltiranje parkirališta

Protekloga su tjedna počeli radovi na izgradnji nove garaže za vozila Doma zdravlja u općini Domaljevac-Šamac, što predstavlja važan korak u unaprjeđenju infrastrukture ove zdravstvene ustanove na području Posavske županije.

Projekt se, kako navode iz Općine Domaljevac-Šamac, provodi u okviru programa prekogranične suradnje između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, a projektni partneri su Općina Bogdanovci i Dom zdravlja Domaljevac-Šamac. Vrijednost radova iznosi 52.585 konvertibilnih maraka, a financijska su sredstva osigurana preko Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske.

Nova garaža, ističu iz Općine, imat će kapacitet za parkiranje četiriju vozila, a projekt je dio širega plana poboljšanja uvjeta rada u Domu zdravlja kako za njegove zaposlenike tako i za sve pacijente. U sljedećoj fazi planirano je asfaltiranje parkirališnoga prostora, čime će se realizirati plan uređenja dvorišta te ustanove primarne zdravstvene zaštite za 2024. godinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije