FOTO: Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu

20.09.2024.
u 17:23

Nesvakidašnji prizor danas je viđen ispred bijeljinske Bolnice "Sveti vračevi", gdje je Božidar Miljanović iz Ugljevika u bijeloj kočiji dočekao suprugu Zlatu i njihovu prinovu Milicu po izlasku iz rodilišta.

"Imam svoje konje i fijaker i odlučio sam, kad već imam tu mogućnost, da moju Zlatu i Milicu dočekam kako dolikuje", poručio je ponosni tata, prenosi Srna.

Miljanović kaže da je Milica njihovo četvrto dijete i da su nju i mamu danas ispred bolnice dočekali braća i sestra Rade, Marko i Sunčica.

On je izrazio zahvalnost direktoru Bolnice "Sveti vračevi" Mikajlu Laziću, koji je dva puta operirao njegovu ćerku Sunčicu i spasio joj život.

"Da nije njega, sve ovo ne bi bilo ovako. To je čovjek koji zaslužuje sve. Zahvaljujući doktoru Laziću, moja Sunčica ima sretno i bezbrižno djetinjstvo. Zbog toga mu je naša obitelj vječno zahvalna", rekao je Miljanović.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?