Federacija BiH

Izdane kazne u vrijednosti od 304.900 maraka

02.08.2024.
u 19:43

Inspektori Porezne uprave Federacije BiH su 31. srpnja na području Federacije BiH izvršili 185 inspekcijskih nadzora, tzv. akcija, kojima su bili obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju građevinsku djelatnost i djelatnost priređivanja igara na sreću klađenjem. Inspekcijski nadzori izvršeni su radi provjere zakonitosti poslovanja poreznih obveznika.

U izvršenim kontrolama otkrivena su 92 neprijavljena radnika, četiri objekta koja su obavljala djelatnost bez odobrenja za rad nadležnog tijela, jednog poreznog obveznika koji nije imao instaliran fiskalni uređaj i 21 poreznog obveznika koji nije evidentirao promet putem fiskalnog uređaja.

Zbog utvrđenih nepravilnosti angažiranja neprijavljenih radnika, rada bez odobrenja, neevidentiranja prometa putem fiskalnog uređaja i nepostojanja instaliranog fiskalnog uređaja zapečaćena su tri objekata i izdana su 62 prekršajna naloga s ukupno izrečenim novčanim kaznama u iznosu od 304.900 KM.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?