BIHAMK

Očekuje se pojačana frekvencija vozila, posebno u gradskim zonama

09.09.2024.
u 08:55

Početak novog radnog tjedna svakako će značiti i pojačanu frekvenciju prometa, posebno u gradskim zonama, objavio je BIHAMK.

Iz BIHAMK-a pozivaju vozače da na svim putnim pravcima budu maksimalno oprezni, da drže odstojanje između vozila i ne zaborave vezati sigurnosni pojas.

I ostali sudionici u prometu (motociklisti, biciklisti, korisnici električnih romobila i pješaci) pozivaju se  su da budu oprezni i da poštuju prometne propise.

Brojne su dionice gdje se su u tijeku sanacijski radovi i promet reguliran privremenom signalizacijom. BIHAMK u tom smislu izdvaja putne pravce: Foča-Ustikolina, Dobro Polje-Miljevina, Olovo-Semizovac i Međeđa-Višegrad.

U tijeku su radovi na sanaciji mosta na magistralnom putu Rogatica-Ustiprača, saobraća se usporeno za vozila do 30 tona, dok je za vozila preko 30 tona promet obustavljen.

Na graničnim prijelazima zadržavanja zasad nisu duža od 30 minuta.

Iz BIHAMKA napominju da su čekanja na graničnim prijelazima podložna čestim izmjenama. Vozači imaju pristup video nadzornim kamerama na web stranici: bihamk.ba - Kamere - BIHAMK - Bosanskohercegovački auto-moto klub.

Zabranjen je promet za vozila preko 5 tona najveće dozvoljene mase na graničnom prijelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko 5 t preusmjeravaju se na granične prijelaze Bratunac ili Rača, dok vozači autobusa mogu koristiti GP Šepak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?