tužna vijest

Iznenada preminuo poznati splitski novinar Slaven Relja, pozlilo mu u kafiću

03.07.2024.
u 08:46

Posljednje novinarske godine proveo je na lokalnoj televiziji gdje je vodio vlastitu emisiju i ugostio mnoge poznate Splićane.

Slaven Relja, poznati novinar i jedan od najistaknutijih Splićana, preminuo je u 62. godini. Tužnu vijest potvrdila je njegova obitelj, javlja Dalmatinski portal.

Relja je iznenada preminuo nakon što mu je pozlilo u poslijepodnevnim satima dok je bio u svom omiljenom kafiću. Nažalost, unatoč brzoj intervenciji liječnika, nije uspio preživjeti. O njemu je snimljen film u produkciji Splitske televizije i režiji Ivana Perića pod nazivom "Novinarov bijeg iz pakla droge", u kojem je otvoreno govorio o svojoj borbi s ovisnošću u zrelijim godinama. Karijeru je započeo kao diplomirani pravnik na sudu, ali je ubrzo promijenio profesiju i postao dopisnik za kulturu Jutarnjeg lista. Posljednje novinarske godine proveo je na lokalnoj televiziji gdje je vodio vlastitu emisiju i ugostio mnoge poznate Splićane. Njegovim odlaskom Split je izgubio dio svoje duše.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?