OBJAVILA JE FOTKU

Martina Tomčić snimila je bizaran prizor za vrijeme reklama u Supertalentu: 'Gdje je nestala Maja Šuput?'

19.12.2022.
u 10:44

zdanja Maje Šuput, pjevačica, poduzetnice i članice žirija 'Supertalenta' često su tema medija, a ovaj pute se na taj račun našalila Martina Tomčić. Naime, Maja je za finale showa sačuvala svoje najspektakularnije izdanje, no čini se da joj je haljina pravila probleme pri kretanju. Martina je za vrijeme reklama snimila pomalo bizaran prizor kako je dio glamurozne haljina od puno slojeva ružičastog tila ostao 'sjediti' na njenom mjestu dok se Šuput ustala.   "Marko Grubnić, gdje je nestala Maja Šuput za vrijeme reklama?" napisala je Martina uz fotografiju.  



Inače, u velikoj završnici devete sezone Supertalenta koja se u nedjelju navečer uživo prenosila na  Novoj TV pobjedu je odnio iluzionist Magic Leon koji je kući otišao bogatiji i za novčanu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna. Odmah nakon proglašenja pobjednika vidno iznenađenog Leona preplavile su emocije. - Želim se zahvaliti dragom Bogu što nas je poživio da možemo biti ovdje, da svjedočimo našu ljubav i ljubav prema poslu - kazao je Leon nakon proglašenja te posebno zahvalio voditeljima Igoru Mešinu i Frani Ridjanu koji su mu dodijelili zlatni gumb na audiciji, prijateljima i obitelji.  Inače, Leona je publika u Supertalentu mogla vidjeti još 2011. godine, no tada svojim trikovima nije ni približno zadivio kao sad. Uz njega najviše glasova publike osvojio je Flik Šenkovec te plesni duo Mia Kuleš i Ivo Štrkljević. U finalu su bili i pjevačica Farija Gaši, novosadski bend The Bad Week, multivoicer Mario Zovko, slovenski slavuj Kristijan Crnica, kantautor Dino Radosavac, harmonikaš Matej Jakša, plesačica na svili Ana Vukman, plesačica Ira Đerić Hasanac te članice plesnog kluba Spliters.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije