'ZASTRAŠUJUĆA OPOMENA'

Milanović o masakru u Daruvaru: 'Divljački, nezapamćeni zločin me šokirao. Ovo je zadnji poziv svim institucijama'

22.07.2024.
u 13:45

Od policije i državnog odvjetništva očekujem da provedu brzu i temeljitu istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog zločina i kaznilo odgovorne, poručio je

"Izražavam sućut obiteljima i rodbini danas ubijenih sugrađana u daruvarskom Domu za starije i nemoćne osobe. Svim ranjenima želim brz i siguran oporavak, a djelatnicima hitne medicinske službe zahvaljujem na brzoj i organiziranoj reakciji pri spašavanju ozlijeđenih", napisao je predsjednik Zoran Milanović o masakru u Daruvaru u kojem je petero ljudi ubijeno. "Divljački, nezapamćeni zločin u Daruvaru šokirao me je. To je zastrašujuća opomena i zadnji poziv svim nadležnim institucijama da učine više na prevenciji nasilja u društvu, uključujući još rigorozniju kontrolu posjedovanja oružja. Od policije i državnog odvjetništva očekujem da provedu brzu i temeljitu istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog zločina i kaznilo odgovorne", dodao je.

Još jedna osoba je kritično, a dvoje je izvan životne opasnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije