razgovarali o najaktualnijim pitanjima u zemlji

Susret Schmidta i Čovića u zgradi državnog Parlamenta: "Ove potencijale BiH mora iskoristiti"

OHR
06.09.2024.
u 13:58

Visoki predstavnik Christian Schmidt sastao se danas, 6. rujna, u zgradi Parlamenta Bosne i Hercegovine u Sarajevu s predsjedateljem Doma naroda BiH i predsjednikom Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Draganom Čovićem.

Kako se doznaje, njih dvojica su razgovarali o najaktualnijim političkim i socioekonomskim pitanjima u zemlji, uključujući funkcionalnost države. Na stolu su se našla i pitanja koja se tiču jačanja procesa pomirenja u Bosni i Hercegovini.

"Potrebni su nam funkcionalan parlament i sve druge institucije kako bi Bosna i Hercegovina mogla donositi odluke i upravljati procesima što će prižiti zemlji priliku da ispuni svoje obaveze iz procesa pristupanja te koristi potencijale Plana rasta. Propuštanje ove prilike značajno bi iznevjerilo povjerenje građana", rekao je visoki predstavnik Schmidt.

Komentara 1

HU
Humljak
15:00 06.09.2024.

Nema pregovira dok Komšić sjedi i Predsjedništvu kao hrvatski član! Kroz povjest smo imali razna iskustva, osnovna vodilja je bila “zemlja je naša a vlast je samo Vaša” !

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije