infrastruktura

Na ulazu u Kreševo ruši se stari, a gradit će se novi most

02.07.2024.
u 21:48

Novi most bit će s kolnikom širine 6,6 metara, čime će se značajno poboljšati prometna infrastruktura u ovome dijelu Kreševa. Planirana je i rekonstrukcija ceste od mosta do nekadašnje Ćilimare

Na području općine Kreševo realiziraju se brojni infrastrukturni projekti. Tako su radovi na rekonstrukciji mosta na ulazu u Kreševo počeli protekloga tjedna, kada je urađena obilaznica kako bi se promet za mala i teretna vozila u tome dijelu odvijao neometano.

Zbog dotrajalosti mosta, koji više nije mogao izdržavati teret koji svakodnevno prelazi preko njega, radnici Dobojputeva jučer su ujutro počeli s rušenjem staroga mosta. Na istome će mjestu biti izgrađen novi most s kolnikom širine 6,6 metara, čime će se značajno poboljšati prometna infrastruktura u ovome dijelu Kreševa.

- Osim izgradnje novoga mosta, planirana je i rekonstrukcija prometnice od mosta do nekadašnje Ćilimare. Ova će dionica dobiti nove nogostupe, a stabilnost prometnice bit će osigurana izgradnjom potpornog zida - navode iz Općine Kreševo.

Do završetka radova promet će se, kako također navode iz Općine Kreševo, odvijati posebnom regulacijom putem obilaznice pa su građani zamoljeni za strpljenje i poštivanje postavljenih prometnih znakova kako bi radovi mogli teći neometano i prema planu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije