prognoza

Promjena vremena za vikend

27.10.2017.
u 09:14

U subotu, 28.10.2017., u Bosni će preovladavati pretežito oblačno vrijeme. U jutarnjim satima slaba kiša u središnjim i istočnim područjima.

U Hercegovini umjerena naoblaka. Vjetar u Bosni prije podne umjerene jačine sjevernog smjera, a od poslijepodnevnih sati vjetar mijenja smjera na jugo. U Hercegovini jaka bura koja će poslije podne oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 6°C, na jugu od 7 do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8°C i 13°C, na jugu od 14 do 17°C.

U nedjelju, 29.10.2017., u Bosni prije podne umjereno do pretežito oblačno vrijeme. U Hercegovini umjerena naoblaka. Od poslijepodnevnih sati se očekuju padavine sa sjevera koje će se prema kraju dana proširiti na cijelu zemlju. Jutro bez vjetra.

Već prije podne se očekuje vjetar umjerene jačine jugozapadnog smjera. U noći na ponedjeljak vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 1 i 5°C, na jugu od 5 do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 12°C i 18°C, prenosi N1. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije