POTVRDILA ZA VL

Selak Raspudić ulazi u utrku za Pantovčak! Najavila kandidaturu i žestok obračun s Milanovićem

22.07.2024.
u 11:37

Kako je naglasila, želja joj je da je podrže sve političke opcije koje osjećaju kako je sazrelo vrijeme da na čelo države dođe nadstranačka osoba

Trump - Harris? Ma ne. Milanović - Selak Raspudić! To će biti predsjednička utrka koju će se potkraj 2024. isplatiti ispratiti. Jer, Marija Selak Raspudić bit će predsjednička kandidatkinja na izborima koji bi se trebali održati u prosincu. Potvrdila je to Večernjem listu.

- Pasivnost svih parlamentarnih stranaka oko isticanja izazivača aktualnom predsjedniku potakla je stvaranje nezdrave političke atmosfere neopravdanog straha od konfrontacije sa Zoranom Milanovićem, dakle predaje i prije početka same utrke i to u situaciji u kojoj sva istraživanja pokazuju kako dvije trećine naših građana želi novu osobu na Pantovčaku - rekla je uz dodatak:

- Hrvatska nije imala predsjednika s karakterom, nego često karakter s predsjednikom čije je trenutno raspoloženje upravljalo političkim životom Hrvatske. U kriznim vremenima Hrvatska na čelu države treba predsjednicu koja će prije svega biti razborita i odgovorna, koja neće kalkulirati i sjediti na dvije stolice, koja će se voditi interesom domovine, a ne stranačkom ili vlastitom dobrobiti, koja će krize rješavati, a ne ih svojim djelovanjem stvarati.

Kako je naglasila, želja joj je da je podrže sve političke opcije koje osjećaju kako je sazrelo vrijeme da na čelo države dođe nadstranačka osoba.

- ‘Moja mala Hrvatska, tako rijetko radosna‘, riječi su pjesnika koje su mi bile lajtmotiv na početku političkog angažmana i kojih se držim i danas u nastojanju da bude drugačije. ‘Izbori‘ ne znače samo ‘izabiranje‘ unutar predodređene političke ponude, već i ‘izboriti se‘ kako bi građani doista imali između čega birati. To znači angažirati se i izložiti, što upravo činim, oslanjajući se na vjeru da je većina naših građana zasićena postojećim stanjem, željna istinske promjene i spremna izabrati predsjednicu koja će s novom energijom raditi za dobrobit naše Domovine - rekla je Selak Raspudić.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije