U hotelskoj sobi kod kreveta pronašli skrivenu kameru: Istraga sve razotkrila

02.05.2023.
u 14:22

Vlasnik hotela u Grčkoj postavio je skrivene kamere u hotelske sobe koje su ilegalno snimale intimne trenutke gostiju. 

Otac, koji je prošlog ljeta sa svojom obitelji boravio u hotelu, progovorio je o muci koju je osjetio kada je saznao da su privatni trenuci njegove obitelji možda snimljeni bez njegovog znanja ili pristanka.

Rekao je kako je djetetu mijenjao pelene i da je dijete dugo bilo golo u sobi, da bi otkrio da je sve snimila kamera, prenosi Hellas Posts.

Otac je objasnio da je na noćnom ormariću pored njihovog kreveta pronađen crni uređaj koji je izgledao kao punjač za mobitel s USB priključkom, a koji je snimao njihove privatne trenutke.

Hotel je imao ukupno šest skrivenih kamera koje su snimale video i audio u hotelskim sobama, otkrila je istraga. Izgledale su kao punjači, a snimile su 27 klijenata.

Izjavio je da je na početku bio impresioniran hotelom koji ima sve pogodnosti smještaja s pet zvjezdica po razumnoj cijeni, te je čak pohvalio vlasnika.

Skandal je otkriven kada je par koji je odsjeo u hotelu podnio prijavu policiji u Solunu. Par je besplatno ugostio vlasnik hotela kao nagradu za odabir hotela prošlog ljeta.

Muškarac, inače električar, otkrio je skrivenu kameru u njihovoj sobi i prijavio je policiji. Par je izvijestio da kamera neprestano snima slike i zvuk njihovih pokreta. Skandal je izazvao zabrinutost zbog privatnosti i naglasio potrebu za strožim propisima za zaštitu prava gostiju u hotelima i drugim objektima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije