Briga za umirovljenike

Vinkovci pripremili uskrsnice za svoje umirovljenike. Bit će više nego lani

14.03.2023.
u 10:28

Prema najavama iz Grada Vinkovaca preko tri i pol tisuće vinkovačkih umirovljenika i korisnika osobne invalidnine dobit će uskrsnice i to uz povećan iznos u odnosu na 2022. godinu. Naime, Grad Vinkovci i ove godine nastoji korisnicima osobne invalidnine i umirovljenicima s najnižim primanjima uljepšati uskršnje blagdane pa će tako, ovisno o visini primanja, umirovljenici dobiti uskrsnice u iznosu od 40 do 60 eura.

- Na prijedlog gradonačelnika, uz povećanje iznosa samih uskrsnica, ovom prilikom podigli smo i cenzus na 400 eura ili 3.000 kuna što je za 500 kuna više u odnosu na prošlu godinu, a čime smo osigurali da još veći broj naših umirovljenika dobije uskrsnice. Ovo je jedan mali znak pažnje kojim želimo našim umirovljenicima i korisnicima osobne invalidnine uljepšati blagdane i poručiti im da mislimo na njih, a siguran sam kako ćemo nastaviti u ovom ritmu podizanja, kako cenzusa tako i iznosa samih uskrsnica – rekao je nakon sjednice Odbora za poboljšanje uvjeta života osoba treće životne dobi zamjenik vinkovačkog gradonačelnika Josip Romić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije