trodnevni posjet

Zamjenica glavnog administratora USAID-a Bonnie Glick u posjetu BiH

03.02.2020.
u 09:20

Zamjenica glavnog administratora Agencije američke vlade za međunarodni razvoj (USAID) Bonnie Glick boravit će u trodnevnom posjetu Bosni i Hercegovini.

Glick će se danas susresti sa članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Razgovarat će o trenutnoj podršci koju USAID pruža Bosni i Hercegovini kako bi postala samoodrživa, ali i hitnom rješavanju ključnih problema trgovine ljudima s kojima se BiH trenutno suočava - priopćeno je iz USAID-a.

Tijekom posjeta BiH, Glick će se sastati i s članovima Međureligijskog vijeća BiH s kojima će razgovarati o nastojanjima povezivanja građana različite etničke i vjerske pripadnosti.

Ona će nazočiti i projekciji dokumentarnog filma „Poveži točke“, proisteklom iz inicijative mladih različite etničke i vjerske pripadnosti, koji su uz pomoć USAID-a putovali zajedno i posjetili brojna vjerska obilježja širom zemlje.

Glick će, tijekom trodnevne posjete BiH, posjetiti i tvrtku Trikon, kako bi saznala više o podšci USAID-a za veće i uspješnije ulaganje dijaspore u BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije