Posebnim povodom

FOTO Mate Bulić pokazao samozatajnu mlađu kćer, pogledajte kako izgleda

24.07.2024.
u 16:31

Bulić sa suprugom Zdravkom ima dvije kćeri, stariju Anu i mlađu Katju. Katja se udala u Brelima 2018. godine za dugogodišnjeg partnera, a vrhunac večeri bio je kad su tata i kći na pozornici zapjevali njegov hit 'Domu mom'

Kralj dijaspore, pjevač Mate Bulić (67) svoju obitelj rijetko izlaže očima javnosti, a kada to učini, uglavnom je riječ o posebnim prilikama. Sada se ukazala jedna takva, budući da njegova mlađa kći Katja Bulić slavi rođendan. Tim povodom njezin otac uputio joj je čestitku putem društvenim mreža.

Mate je na svom Instagram profilu podijelio zajedničku fotografiju s Katjom i u opisu napisao: - Moje cure su uvijek bile moj najveći uspjeh. Ponosu moj nek ti je najsretniji. Voli te najvise tvoj tata - stoji u emotivnoj poruci omiljenog pjevača za njegovu mezimicu. Vrijedi napomenuti kako je selfi oca i kćerke nastao u Brelima, dragulju makarske rivijere smještenom između Biokova i Jadranskog mora. Tamo se njegova mlađa kćer prije šest godina i udala. Sliku možete pogledati u naslovnoj galeriji ili na poveznici ispod.

 

U komentarima se ubrzo javila i slavljenica: - Hvala Tata - zahvalila se Katja i ostavila pet emotikona srca posvećenih Mati. Svoj komentar na najnoviju objavu kralja hrvatske dijaspore ubrzo su ostavili i pjevačevi poznanici, pratitelji i obožavatelji: - "Sretan rođendan ljepoto", "Sve najbolje! Zdravlja, sreće i ljubavi. Vidimo se brzo u Imotskom", "Sretan rođendan, sve najbolje lipotici", "Brela...Lipi pozdrav i dobar odmor" - pisali su.

Bulić sa suprugom Zdravkom ima dvije kćeri, stariju Anu i spomenutu Katju, kojoj je firmani kum još jedan legendarni domaći pjevač Marko Perković Thompson. Kao što smo već pisali, Katja se udala u Brelima 2018. godine za dugogodišnjeg partnera Tomu Drmića, rodom iz Tomislavgrada. Vjenčanju su prisustvovali brojni poznati uzvanici, među kojima su Zlatko Dalić, Dražen Zečić, kum Thompson, Anica Kovač i mnogi drugi. Vrhunac večeri bio je kad su tata i kći na pozornici zapjevali njegov hit 'Domu mom'.   

Podsjetimo, nakon Katjinog vjenčanja Mate nam je rekao kako mu je dugogodišnja želja bila da se njegove kćeri udaju za “njihova čovika”, drugim riječima – Hercegovca i obje kćeri su mu tu želju i ispunile. - Apsolutno sam zadovoljan. Moja dugogodišnja želja je bila da mi se kćeri udaju za naše ljude. Oni se znaju od malena,  imaju iste poglede na život, u istom su se okruženju gojili. Drago mi je da se iz takvih druženja rodila ljubav. Tako je bilo i sa starijom kćeri. Ako želim svim drugima da ožene sinove i kćeri jer kada se dugo poznaju imaju iste običaje i stil života. Iz iste su sredine - ispričao nam je tada Mate Bulić. Zadovoljan je izborom svojih kćeri i rekao nam je: - Oba moja zeta su odlični ljudi, kakvi će biti svojim ženama – oni će se dogovoriti. Vidim da sve to ide u dobrom smjeru.

 

Inače, Mate je u sretnom braku sa suprugom Zdravkom koju je upoznao kao srednjoškolac na jednoj seoskoj zabavi u Hercegovini, kamo je ona dolazila tijekom ljetnih praznika. Vjenčali su se u Matinu rodnom selu, a na vjenčanju im je pjevao i Kemal Monteno.

- Sa svojim pokojnim kumom Ivanom Sušićem bio sam na jednom seoskom derneku. Ja sam se tada javio svojoj današnjoj supruzi Zdravki. Nakon toga je ona dolazila na mjesta gdje sam ja pjevao i tako je sve išlo korak po korak. Kada je otišla u Frankfurt, onda sam i ja jednog dana rekao ocu da idem u Njemačku po auto. Moj jedini cilj i želja bili su pjesma i pjevanje. Uvijek sam želio živjeti, doći na vrh i skončati s pjesmom. Mislim da sam se uz pomoć svoje šire i uže obitelji, prijatelja i vjerne publike uspio izboriti za svoj status u svijetu pjesme i na to sam ponosan - ispričao nam je u jednom intervju Mate.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije