SVE JE PRIZNALA

Jennifer Aniston ljubi cijenjenog glazbenika

31.08.2020.
u 14:33

Nakon što je prošloga tjedna otkriveno da njezin bivši suprug, 56-godišnji glumac Brad Pitt ljubi 27-godišnju njemačku manekenku, Nicole Poturalski, i glumica Jennifer Aniston odlučila je priznati da ima novu, kako kaže, simpatiju. Na druženju s prijateljicama prethodnog petka otkrila je neke detalje, a sve je čuo novinar jednog američkog medija koji je to i objavio, prenosi Story.hr. 

'Jennifer je definitivno zaljubljena. Kad je pričala o tom misterioznom muškarcu, osmijeh joj je bio od uha do uha. Nije željela reći njegovo ime, ali otkrila je kako se već mjesec dana viđa s cijenjenim glazbenikom koji je nešto mlađi od nje. Opisala ga je kao markantnog, visokog i veoma humorističnog. Prijateljice su je nagovarale da im kaže njegovo ime, no rekla je kako želi biti sigurna da će se njihova veza razviti u nešto ozbiljnije te da će im tek nakon toga otkriti sve detalje. Nakon što im je sve to ispričala, nazdravljale su i grlile Jen, a čuo sam i kako govore da su presretne zbog nje jer je zaslužila nekoga tko će je istinski voljeti', otkrio je novinar koji je sjedio pokraj Jenn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije