čestitke se nižu

Modrić na fotografiji sa suprugom Vanjom, evo što joj je poručio

19.07.2022.
u 08:59

Hrvataski nogometni reprezentativac i igrač Real Madrida Luka Modrić (36) posljednju objavu na društvenim mrežama posvetio je svojoj supruzi Vanji (40), a za to je imao i poseban povod. Naime, Modrićeva supruga jučer je proslavila rođendan, a priliku da joj javno čestita nije propustio njezin slavni suprug. 

- Uvijek ti čuvam leđa, sretan rođendan ljubavi moja - napisao je Modrić u opisu fotografije koja je nastala tijekom njihovog ljetnog odmora. U komentarima su se odmah zaredale čestitke, a kompliment Vanji uputila je i Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića. 

- Najljepša - napisala je tek kratko mlada poduzetnica. Javio se i glumac Luka Peroš, zvijezda serije 'La Casa De Papel', koji već godinama živi u Španjolskoj baš kao i Modrići. - Sretan rođendan, sekooooo - napisao je Peroš. 

Modrići su u braku od 2010. godine, a zajedno imaju i troje djece - 12-godišnjeg sina Ivana, 9-godišnju kći Emu te 5-godišnju Sofiju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije