UZROK SMRTI JOŠ SE NE ZNA

Na svoj 76. rođendan preminuo je glumac kojeg svi pamte po ulozi u seriji 'Sopranos'

30.03.2022.
u 19:20

Vijest o smrti glumca Paula Hermana potvrdio je i njegov kolega iz serije Michael Imperioli koji ga je u svojoj objavi na Instagramu nazvao sjajnim frajerom.

Preminuo je glumca Paul Herman, kojeg publika dobro pamti po ulozi u kultnoj seriji "Sopranos". Paul je preminuo jučer i to na svoj 76. rođendan, a vijest o njegovoj smrti na društvenim mrežama je potvrdio njegov kolega iz serije Sopranos Michael Imperioli.

U svojoj objavi Michael je Paula nazvao sjajnim frajerom i vraškim glumcem.

- Paulie je posljednjih nekoliko godina živio u ulici blizu moje i drago mi je što smo mogli provesti neko vrijeme zajedno prije nego što nas je napustio. Nedostajat će mi. Šaljem puno ljubavi njegovoj obitelji i svima koji su ga voljeli - objavio je Imperioli. Zasad nije poznat uzrok smrti glumca koji je osim po ulozi  Petera 'Beansie' Gaeta, koji je bio diler droge hit seriji "Sopranos", ostvario još zapaženih uloga.  Herman će također ostati zapamćen po ulogama u mnogim drugim filmovima uključujući filmove "The Irishman" i "Goodfellas" 

Glumica Lorraine Bracco, koja je glumila psihijatricu Tonyja Soprana Jennifer Melfi u kultnoj seriji, također je odala počast svom dragom kolegi i na Twitteru je napisala:  Jedan i jedini. Duša puna ljubavi s odličnim smislom za humor - Paulie Herman. Počivaj u miru. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije