Rišpet i Zorica Kondža

VIDEO: "Pružimo nam šansu" priča o ljubavi od 8. studenoga već na YouTube trendingu

10.11.2022.
u 10:11

"Evo pružam ruku, ti je pruži meni, ostanimo noćas zagrljeni. Za sve lipe dane i za ljubav našu, probajmo još jednom, pružino nam šansu..."

To su stihovi nove pjesme klape Rišpet i Zorice Kondže, a da bi pjesma mogla postati hit potvrđuje i ulazak na YouTube trending gdje su trenutačno jedini Hrvati, uz Petra Grašu.

- Znaš kako je rekao doktor Luigi Bepini, da je osnova svake veze svađanje. Čovjek se malo i posvađa na dnevnoj bazi, ali onda razum i ljubav prevladaju i damo jedan drugome šansu. Tako da je tekst takav da se svatko može pronaći - rekao je Ivo Amulić (60) u showu 'Dobar dan, Dalmacijo' kod Ines Nosić i Gordana Vasilja.

Nevjerojatno je da je pjesma objavljena 8. studenoga u večernjim satima i na prvo slušanje je osvojila publiku.

 - Svi nam kažu da je ovo jedna od najboljih, najljepših i najemotivnijih Rišpetovih pjesama dosad, u ovih naših 11 godina karijere. Stvarno su reakcije fantastične. Jako je puno pregleda. Mislim da će ovo biti, onako neskromno mogu reći, al pari pjesmi 'Prsti zapleteni' s Rozgom - poručio je Amulić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije