Rješavaju se viška stran(a)ca

Al Nassr otpustio Aboubakara. Razlog je Ronaldo

Cristiano Ronaldo
AL-NASSR FC/REUTERS
08.01.2023.
u 10:57

Kamerunski napadač Vincent Aboubakar više nije igrač Al Nassra, saudijskog kluba u koji je nedavno stigao Cristiano Ronaldo, izvjestila je agencija AFP, kojoj je tu informaciju potvrdio izvor blizak klubu. U saudijskoj je ligi inače pravilo da klub smije imati ograničen broj stranih igrača u klubu pa je dolaskom Ronalda netko morao otići.

Čelnicima kluba nema smisla zadržavati Aboubakara jer je sad Ronaldo prvi izbor za napadača. Kamerunac je imao i jednu od najvećih plaća u klubu. Aboubakar (30) ipak je zaradio devet milijuna eura u svojih godinu u pol u saudijskom klubu, a strijelac dva pogotka na proteklom Svjetskom prvenstvu ne bi trebao imati problema s pronalaskom novog kluba. Navodno su za njega zainteresirani Manchester United, Rayo Vallecanoo i Fenerbahče. 

Cristiano Ronaldo jednu je utakmicu Al Nassra odgledao s tribina, a u drugoj će već smjeti nastupati, sad kad je Aboubakar napustio klub. U dresu saudijskog kluba gledat ćemo ga već sljedeće subote.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije