Dinamov nogometni kamp

Hrvatski prvak traži nogometne talente u Hercegovini

27.06.2024.
u 12:25

Škola nogometa “Herceg Sport” iz Širokoga Brijega u suradnji sa “GNK Dinamo Zagreb”  drugu godinu zaredom organizira nogometni kamp za dječake i djevojčice u dobi od 7 do 14 godina. 

Kamp će se održati od 8.7 do 12.07.2024. na stadionu Babovac u Ljubuškom u periodu od 17 do 20 i 30 sati i pruža priliku za djecu da razviju nogometne vještine, unaprijede tehniku, razviju timski duh i upoznaju se sa profesionalnim nogometnim trenerima.

"Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i osigurajte mjesto svojoj djeci na ovom jedinstvenom kampu.

Ne propustite priliku da Vaša djeca postanu dio ove izvanredne nogometne avanture i da se razvijaju kao nogometaši pod vodstvom stručnjaka iz GNK Dinamo Zagreb", poručju organizatori.

Najbolji nogometaši izabrani od strane trenera GNK Dinamo Zagreb dobit će priliku trenirati u pripadajućoj kategoriji u Dinamovoj nogometnoj školi u Zagrebu.

Prijaviti se možete na broj mobitela +387 63 857 996 & +387 63 817 299, putem e-maila: gnkdinamokamp@gmail.com ili porukom putem društvenih mreža instagram: smnhercegsport, facebook: Herceg Sport.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije