Zanimljiva ocjena

Kakav kompliment za Dalića i Vatrene! 'Ova Hrvatska je jača od one iz Rusije!'

roberto martinez
06.06.2021.
u 09:30

Izbornik nogometne reprezentacije Belgije Roberto Martinez pun je riječi hvale prema hrvatskom izborniku Zlatku Daliću i Vatrenima.

Njegovu momčad čeka prijateljski susret s Hrvatskom, što će biti posljednja provjera prije Europskog prvenstva. Ostao je pritom bez ozlijeđenog Kevina De Bruynea, ali ima ga tko zamijeniti, ipak je riječ o jednom od favorita za zlato i o trenutno najjačoj reprezentaciji svijeta, prema Fifinoj ljestvici.

- Protiv Hrvatske moramo pokazati napredak u odnosu na prošlu utakmicu. Grčka je bila neophodna zbog više stvari, ali sad idemo na potpuno drugačiju momčad. Hrvatska je jako konkurentna, bila je druga na Svjetskom prvenstvu, to nešto govori. Bit će to pravi test za nas - izjavio je Martinez pa dodao:

- Mislim da je Hrvatska danas čak i jača nego u Rusiji! Ono što se promijenilo je način na koji ih protivnici gledaju. Sad svi na Hrvatsku gledaju kao na reprezentaciju koja je igrala finale Svjetskog prvenstva pa je dojam drugačiji, ali ako ih detaljno analizirate, vidjet ćete da je momčad jača nego u Rusiji.

Dalić je pak bio pažljiviji pa se na takvu usporedbu nije želio direktno odrediti, kazao je da su ova i tadašnja Hrvatska drugačije jer ima nove igrače te da će s vremenom mladi stasati i biti svjetska sila.

A možda se to dogodi već na Euru!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije