STIGAO U FEYENOORD

Sada je i službeno: Luka Ivanušec potpisao ugovor s nizozemskim velikanom

Luka Ivanušec
Marko Lukunic/PIXSELL
25.08.2023.
u 18:32

U svojoj posljednjoj utakmici za Dinamo, 3:1 pobjedi protiv praške Sparte u prvoj utakmici doigravanja Europske lige, Ivanušec se oprostio nakon utakmice u kojoj je postigao pogodak

Dosadašnji nogometaš Dinama te hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec (24) stigao je danas u Nizozemsku gdje je poptisao ugovor s Feyenoordom. Ivanušeca su danas dočekali oduševljeni navijači nizozemskog velikana.

U svojoj posljednjoj utakmici za Dinamo, 3:1 pobjedi protiv praške Sparte u prvoj utakmici doigravanja Europske lige, Ivanušec se oprostio nakon utakmice u kojoj je postigao pogodak. Oprostio se od Dinama u suzama, a suigrači i navijači su mu priredili velik oproštaj.

Ivanušec je nedugo nakon oproštaja stigao u Nizozemsku kako bi potpisao ugovor za slavni Feyenoord u transferu vrijednom 9.3 milijuna eura, a Dinamu će ići i 15 posto iznosa od buduće prodaje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije