MOSTAR

12 godina dobrote Humanitarne udruge „Fra Mladen Hrkać“

18.06.2024.
u 12:52

Humanitarna udruga „Fra Mladen Hrkać“ ove godine obilježava 12. obljetnicu djelovanja. Tim povodom predsjednik udruge Ivan Soldo posjetio je HT Eronet gdje je razgovarao s predsjednikom Uprave dr. sc. Goranom Kraljevićem te mu zahvalio na potpori svih dosadašnjih godina. 

Soldo je kazao kako, zahvaljujući sveobuhvatnoj potpori u najtežim trenucima, udruga predstavlja obitelj u pravome smislu te riječi za više od 13 240 osoba iz BiH i Hrvatske.

„Prije svega, dopustite mi izraziti našu zahvalnost za svu dosadašnju pomoć koju je vaša tvrtka pružila Humanitarnoj udruzi fra Mladen Hrkać i njezinim korisnicima. Zajedno s vama postigli smo vrhunske rezultate i na tome vam još jedanput iskreno zahvaljujemo“, kazao je Soldo te predstavio program manifestacije Dani Humanitarne udruge „Fra Mladen Hrkać“.

„I ove godine dodijelit ćemo nagradu Gordana Jelić najboljem volonteru u BiH za 2023. godinu, a to je ovoga puta Mateo Marić iz Viteza. Također ćemo organizirati okrugli stol naziva Pomozimo zajedno – služiti čovjeku, koji će okupiti predstavnike i eminentne stručnjake iz područja socijalne skrbi, zdravstva, civilnog sektora iz BiH i RH. Također smo pokrenuli projekt Vozi s osmijehom – dječja radost u bolničkom okruženju, s ciljem podizanja kvalitete života djece u bolničkom okruženju te humanizacije dječjih bolničkih odjela kroz nabavu električnih autića. Djeca će ih koristiti u procesu liječenja kako bi im se pomoglo smanjiti razinu stresa koja prati odlazak na pretrage i zahvate u, za njih, neprirodnu okruženju. Ove autiće uručit ćemo pedijatrijskim odjelima u Mostaru i još nekim gradovima u BiH.“

Predsjednik Kraljević zahvalio je Udruzi i  gosp. Soldi na, kako je istaknuo, „svemu onome što su dosad učinili u službi humanosti i potpore potrebitima“.

„HT Eronet s radošću će i ponosom nastaviti biti vaš partner u projektima koji slijede. Ovo što je udruga dosad uradila vrijedno je svakoga poštovanja. Stoga, hvala uime svih onih kojima ste i u najtežim trenucima vratili osmijeh na lice“, poručio je Kraljević. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije