Zna li Meg Ryan na što se stavljao milje

Ono kad projekcija filma na SFF postane Naše mjesto

30.08.2024.
u 14:09

Već i ptice na grani znaju da se ove godine Meg Ryan prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala, međutim čini se da je Meg propustila saznati na što se stavljao miljeić. Ne, ne nije se pjevao Rim Tim Tagi Dim Baby Lasagne, već je Enis Bešlagić dijelio televizije prije projekcije filma na otvorenom kinu Metalac. 

Enis se pojavio u jednom od najvećih kina na otvorenom, a razlog je bio očaravajući za deset sretnih poklonika filma. A, pojavio se kao nitko nikad, uparkiravši svoj Bingomobil izravno u kino.

Prijateljice iz Sarajeva i Gradiške, zaljubljeni golupčići koji su baš taj dan obilježili četiri godine veze (valjda ih se još uvijek može nazvati golupčićima), bračni par koji je papire potpisao još prije deset godina... nitko nije mogao sakriti svoju oduševljenost kada im je Enis prišao da ih obraduje.

 

Ljetno kino Metalac tu noć je bilo istinsko Naše mjesto radosti i iznenađenja, ali Enis i njegov Bingomobil su već krenuli dalje. 

Prošle godine Enis je sedam dana živio u Bingu, a ove je čini se odlučio obići cijelu Bosnu i Hercegovinu i posjetiti ona posebna, draga mjesta okupljanja i susreta, naša mjesta za koje je zajedničko da svatko od njih ima svoj Bingo. Stoga, nemojte biti iznenađeni ako vam ovih dana priđe Enis i pita koje je to vaše, a ustvari naše mjesto. Možda baš njega posjeti, a onda će sve vrvjeti od zabave i poklona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?