odluka

Povučena odluka Hercegbosanske županije o zabrani ulaska državljanima BiH

23.03.2020.
u 08:02

 Stožer civilne zaštite Hercegbosanske županije (HBŽ) stavio je van snage Zapovijed o zabrani ulaska državljana Bosne i Hercegovine na područje te županije.

 "Županijski stožer civilne zaštite HBŽ-a donio je Zapovijed na prijedlog Kriznog stožera Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ-a i prijedloga struke u funkciji zaštite stanovništva HBŽ-a od širenja pandemije korona virus i nije imao nikakvih drugih konotacija, a naročito ne političkih", navode iz Stožera.

 Takožer su izrazili očekivanja od viših razina vlasti Bosne i Hercegovine da hitno poduzmu konkretne mjere pomoći prema zdravstvenom sustavu HBŽ-a i sprječavanju širenja pandemije virusa covid-19, navodi u priopćenju Stožer civilne zaštite HBŽ-a.

Komentara 1

PA
Paromlin
08:28 23.03.2020.

sramotno kako se koristi svaki slučaj za separaciju, a ostali dio stanovništva, ne zna kako da prikrije želju da ode u Hercegbosansku županiju da vidi tu raskoš i ljepotu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?