Sanski Most

Požar u industrijskoj zoni podmetnut, jedna osoba uhićena

06.04.2016.
u 07:00

Prekjučerašnji požar u industrijskoj zoni u Sanskom Mostu je podmetnut, a policija je jučer tim povodom uhitila jednu osobu.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije (MUP USŽ) navode kako je očevidom utvrđeno da je nepoznata osoba, ili više njih, zapalila otpad u blizini skladišta Vrhpolje promet, nakon čega se vatra proširila na nisko raslinje i drvene palete, a potom i u unutrašnjost objekta.

- Na tom tragu, jučer ujutro, u 9.30 sati, slobode je lišena osoba čiji su inicijali A. D. (57) iz Sanskog Mosta, nad kojom je provedena kriminalistička obrada, istaknuli su iz županijskog MUP-a.

Događaj je okvalificiran kao kazneno djelo izazivanja opće opasnosti.

Požar je zahvatio dva skladišta kompanije Vrhpolje promet u industrijskoj zoni na lokaciji Šejkovača u Sanskom Mostu u kojima je načinjena velika materijalna šteta, a tijekom gašenja vatre lakše je ozlijeđen jedan vatrogasac.

Požar je izbio oko 15 sati, a vatrogasci su ga ugasili oko 17 sati.

U požaru je izgorjelo skladište tvrtke Vrhpolje promet, u vlasništvu Esada Sinanovića iz Sanskog Mosta, dok se vatra proširila i na skladište poljoprivredne apoteke “E-Š-E” i vozilo marke Deimler Chrysler.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije