Detalji tragedije u Sarajevu

Požaru prethodio obiteljski sukob, u kući pronađena tri tijela

28.06.2024.
u 09:24

U požaru koji se jučer dogodio u sarajevskom naselju Širokača u kući su pronađena tri beživotna tijela. Pojavile su se i prve neslužbene informacije o cijelom događaju.
Kako prenosi Klix.ba iz neslužbenih izvora, požaru je prethodio obiteljski sukob u kojem su još ranije sudjelovala dva brata.

Mjesecima unazad, policija je dobijala prijave o tučnjavama i sporadičnim svađama, a sve je kulminiralo u četvrtak navečer kada je stariji brat došao u kuću i ubio mlađeg brata i njegovu suprugu, a potom zapalio kuću.

Glasnogovornica Tužiteljstva Sarajevske županije Azra Bavčić ranije je saopćila kako su u kući pronađena tri beživotna tijela.

Podsjećamo, požar je izbio sinoć u ulici Žagarići, a mještani su naveli da su se prije izbijanja požara čule eksplozije.

Na teren su odmah upućene vatrogasne ekipe, policija s dugim cijevima, a nazočila je i dežurna tužiteljica Tužiteljstva Sarajevske županije.

Cijelo naselje je, zbog ovog događaja, sinoć ostalo bez napajanja električnom energijom, a slična situacija je i jutros s obzirom na to da se saniranju kvara ne može pristupiti sve do okončanja očevida.

"U 21:10 sati u obiteljskoj kući u ulici Žagrići, općina Stari Grad došlo je do eksplozije. Trenutno su na terenu policija, vatrogasci, hitna pomoć i ekipe Sarajevogasa", saopćila je sinoć glasnogovornica MUP-a Sarajevske županije Mersiha Novalić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?