Gledatelje dočekalo obavještenje o prekidu programa

Televizija Una i službeno se ugasila

31.07.2024.
u 21:45

Televizija Una izdala je još jedno saopćenje u kojem se naglašava kako je večeras i službeno prekinula emitiranje programa.
Kako je saopćeno, gledatelje koji prebace na ovaj kanal dočekat će obavijest.

"Nakon tri godine objektivnog i profesionalnog izvještavanja i postavljanja standarda u emitiranju modernog i zabavnog programa, zbog nametnutih sankcija američke administracije Una televizija prinuđena je da prestane sa radom. Zahvaljujemo se svim zaposlenima na posvećenom radu i trudu, a gledatelkjma na povjerenju i podršci koju su nam pružili od samog početka", navodi su informaciji gledaocima UNA TV.

Podsjetimo, UNA televizija u Bosni i Hercegovini se zbog poteza Ureda za kontrolu strane imovine pri Ministarstvu financija SAD (OFAC) u proteklih nekoliko tjedana suočila sa nizom ekonomskih i pravnih izazova.

"Iako je Una televizija u BiH skoro tri godine bila sinonim za objektivno i profesionalno izvještavanje, nametnute barijere pokazale su se jače od želje i ideje da se promoviraju i ističu najljepše vrijednosti naše regije i izravno su ugrozile egzistenciju naših zaposlenih i njihovih obitelji", saopćeno je iz ove televizije prije nekoliko dana.

Poručili su kako zbog toga nemaju dobre vijesti.

"Prinuđeni smo na ove izuzetno teške korake. Ova odluka znači da će više od 80 vrsnih profesionalaca, naših vrijednih i posvećenih novinara, snimatelja, montažera, drugog tehničkog osoblja i stručnjaka iz raznih oblasti, ostati bez posla. Isti broj obitelji ostat će bez značajnog financijskog dohotka, i u potpunosti razumijemo ozbiljnost posljedica odluke koju smo primorani donijeti. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da im pomognemo tijekom ovog teškog razdoblja", naveli su.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?