vrijeme

U BiH sutra sunčano

sunce
12.03.2020.
u 14:40

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom dana postepen porast naoblake. U večernjim satima u većem dijelu Bosne se očekuje kiša. Vjetar prije podne slab jugozapadni, a poslijepodne slab do umjeren sjeveroistočni. U drugom dijelu dana na sjeveroistoku Bosne su mogući jaki udari vjetra. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu od 9 do 13, a dnevna od 15 do 21 stupanj.

U Sarajevu će biti sunčano. Poslijepodne postepeno naoblačenje. U večernjim satima se očekuje slaba kiša. Jutarnja temperatura iznosit će oko 7, a dnevna oko 18 stupanj.

U BiH danas je bilo pretežno vedro.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica 5, Neum 16, Ivan-sedlo 17, Livno i Sokolac 18, Drvar 19, Mostar, Široki Brijeg i Trebinje 21, Grude, Sarajevo, Stolac, Tuzla i Zenica 22, Bihać, Bugojno i Gradačac 23, Jajce, Prijedor i Zvornik 24, Banja Luka, Doboj i Sanski Most 25 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?