MOSTAR

Zbog radova privremeno se zatvara Ulica kralja Petra Krešimira IV

22.07.2024.
u 16:43

U srijedu, 24. srpnja, planiran je početak radova u Ulici kralja Petra Krešimira IV – III faza. Projektom je predviđena izgradnja kanalizacijskog kolektora Ø600 mm, izgradnja oborinske odvodnje, zamjena vodovodne cijevi DN280 i DN90, te potpuna rekonstrukcija Ulice Kralja Petra Krešimira IV (od Rondoa do raskrižja sa Ulicom Kralja Tomislava).

S obzirom na potrebne dubine iskopa i da je kanalizacijski kolektor položen uglavnom sredinom ulice ne postoje uvjeti za odvijanje prometa u vrijeme izvođenja radova.

Radi navedeng predviđeno je izvođenje radova u dvije faze i to:

u I fazi radovi se izvode od raskrižja sa Zagrebačkom ulicom – do raskrižja sa Ulicom kralja Tomislava u dužini od cca 110 metara

u II fazi radovi se izvode od raskrižja sa Zagrebačkom ulicom do Rondoa u dužini cca 220 metara.

Ovim radovima će u potpunosti biti obustavljen promet u Ulici kralja Petra Krešimira IV od raskrižja sa Zagrebačkom ulicom do raskrižja sa Ulicom Kralja Tomislava u dužini od cca 110 metara. Dionica ''od raskrižja sa Zagrebačkom ulicom do Rondoa u dužini cca 220 metara'' bit će pretvorena u jednosmjernu ulicu, navode iz Gradske uprave Grada Mostara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije