Rijetko pojavljivanje u javnosti:

Bivša miss Hrvatske zablistala na modnoj reviji

19.11.2022.
u 09:20

Miss Hrvatske 2005. godine Maja Cvjetković (36) u posljednjih nekoliko godina rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada se pojavila na modnoj reviji Snježane Mehun u Zagrebu i ukrala pozornost.

Za ovu prigodu Maja je odabrala upečatljivu haljinu sa zlatnim i ružičastim tilom koja je naglasila njezinu manekensku figuru, a bila je pravi mamac za poglede. Kombinaciju je upotpunila nakitom, bež salonkama i torbicom.

Zagreb: Brojne osobe iz javnog života popratile su dodijelu nagrada Business awards 2022 . | Autor : Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL 17.11.2022., Zagreb - Dodijela nagrada Talijansko hrvatske gospodarske komore Business awards 2022 u hotelu Westin. Maja Cvetkovic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL Diplomirana ekonomistica Maja Cvjetković povukla se iz javnosti nakon što je upoznala 20 godina starijeg poduzetnika Andriju Kevića, za kojeg se udala 2017. Tri mjeseca nakon toga rodila im se kćerkica Vita. 

 -Mi funkcioniramo savršeno. Jednostavno smo 24 sata zajedno. A tata je supertata, on je više zadužen za ''ljubavi tatina, dođi tati'', ali pelene su ipak mami ostale! I dizanje usred noći. Da, da, ipak je to mamina dužnost -kazala je Maja o obitelji u jednom intervju koji je dala nedugo nakon rođenja kćeri.

Inače, Maja je u travnu ove godine postala baka, a tada je sretnu vijest podijelila na Instagramu. Andrijina najstarija kći Marija rodila je malu Emu, pa je tako i Maja postala baka.  Bivša Miss Hrvatske ranije je rekla i kako se odlično slaže s kćerima svog supruga Andrije iz njegova prijašnjeg braka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije