poslovni uspjeh

Unatoč kritikama Meghan Markle ima razlog za slavlje

Meghan Markle
Kai Pfaffenbach/REUTERS
30.10.2022.
u 09:58

Meghan Markle glumu je zamijenila podcastom ''Archetypes'' koji se emitira na streaming platformi Spotify. Iako je publika imala velika očekivanja od njezinog novog poslovnog pothvata, no ona se nisu ispunila, a blagonaklona nije bila ni kritika. 

Kolumnist Spectatora Steerpike tako je rekao da je "teško povjerovati da je bilo potrebno 28 ljudi, uključujući osam izvršnih producenata, da snime tu epizodu". U recenziji se dodaje da bi teniski entuzijasti koji namjeravaju slušati podcast kako bi čuli što o ambicijama misli Serena Williams mogli biti malo razočarani jer se u podcastu zapravo sve vrti oko Meghan dok je James Marriott u The Timesu opisao je podcast kao "paradu banalnosti, apsurda i samoveličajućih kalifornijskih floskula", no unatoč lošim komentarima, Meghan i njezin podcast nominirani su za nagradu ''People's Choice Award'', a produkcijska kuća koja stoji iza podcasta nominaciju je podijelila na društvenim mrežama te molila obožavatelje da ih podrže te nominaciju nazvala ''velikom pobjedom''.

''Archetypes'' je nominiran u kategoriji pop podcasta godine, a ugostio je brojne poznate osobe poput Paris Hilton, Serene Williams i Mariah Carey, ali i Isse Rae i Ziwe s kojima je Meghan razgovarala o medijskoj slici 'ljute crne žene'.

Meghan je tako u nedavnoj epizodi otkrila detalje o svom angažmanu u emisiji ''Deal or No Deal'' te se prisjetila svojih dana na televiziji. Kako je ispričala, od angažmana u emisiji u kojoj je nosila aktovku punu novca, odustala je jer se ''više nije htjela osjećati kao fufica''.

Kako je ispričala, stalno su je podsjećali da uvlači trbuh, nosi umjetne trepavice i ekstenzije te su joj stavljali podstavu u grudnjak kako bi joj dekolte izgledao što bujnije zbog čega se osjećala ''objektivizirano''. Također, Markle je istaknula kako se nije dobro osjećala u nekim ulogama iako je bila zahvalna što ima posao i što može plaćati račune. Također, podijelila je i neke nepoznate detalje iz svog života.

Prisjetila se kako je s majkom često odlazila u korejski spa, ali i o životu u različitim okruženjima u Los Angelesu te otkrila kako su razne azijske kulture utjecale na nju.

-Vikende sam provodila u Malom Tokiju, ispijala ledeni čaj u Thai Townu ili s prijateljicom Christinom Wong i njezinim roditeljima jela u lokalnim kineskim restoranima- ispričala je Meghan pa nastavila:

- Stvarno sam voljela upoznavati druge kulture, a u to su spadali i česti odlasci s mamom u korejski spa. Za one koji nisu tamo bili nikada, to je vrlo ponižavajuće iskustvo za djevojku koja prolazi kroz pubertet, jer se nalazite u sobi sa ženama od 9 do 90 godina koje hodaju uokolo gole i čekaju da ih izribaju tijelo na jednom od stolova poredanih u nizu. Sve što sam htjela je kupaći kostim, no to nije bilo dopušteno- rekla je Meghan

Dodjela nagrada će se održati 6. prosinca, a u konkurenciji su: 'Conan O'Brien Needs A Friend', 'Not Skinny But Not Fat', 'SmartLess' i 'Why Won't You Date Me?'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije