Velika vijest

Gvardiolu se ostvaruje veliki san? Taj klub mi je ostao u srcu. Uvijek sam želio igrati za njih

Joško Gvardiol
MOLLY DARLINGTON/REUTERS
07.01.2023.
u 11:45

Hrvatski branič Joško Gvardiol mogao bi ovog siječnja napustiti njemački RB Leipzig i potpisati za novi klub u transferu koji će porušiti sve rekorde. 20-godišnjeg Hrvata najviše se povezivalo s engleskim velikanom Chelseajem koji još uvijek ne odustaje od dovođenja Gvardiola na Stamford Bridge. Međutim, Joško je sanjao igrati za njihovog ljutog rivala - Liverpool.

- Klub u kojem sam sanjao igrati? To bi bio Liverpool definitivno. Od malena sam s tatom gledao puno utakmica Liverpoola i svaku sezonu smo detaljno ispratili. To je klub koji mi je ostao u srcu - poručio je vatreni za RTL Danas.

Redsi su se također spominjali da žele angažirati najboljeg mladog stopera svijeta, a tko zna, možda upravo završi na mitskom Anfieldu i tako ispuni svoje snove.

Očekuje se da ga Leipzig neće htjeti pustiti za manje od 100 milijuna eura, no direktor Max Eberl je izjavio kako uopće nemaju namjeru prodavati Gvardiola, nego žele produžiti postojeći ugovor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije