Svjetsko prvenstvo 2022:

Hrvatska nastupa u Kataru, evo rasporeda i satnica svih utakmica

luka modrić
Luka Stanzl/PIXSELL
20.11.2022.
u 18:02

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru počelo je u nedjelju, 20. studenog, a trajed od 18. prosinca. Ovo je prvi put da se SP održava u zimskom terminu.

I hrvatska reprezentacija izborila je nastup među najbolje 32 reprezentacije svijeta. Vatreni svoj nastup na SP-u otvaraju protiv Maroka 23. studenog u 11:00 sati po hrvatskom vremenu na stadionu Al Bayt u Al Khoru. 

Četiri dana kasnije svjetskim doprvacima slijedi ogled protv Kanade u 17:00 sati na stadionu Khalifa International u Dohi, a nastup u skupini Hrvatska će zaključiti 1. prosinca u 16.00 sati protiv Belgije na stadionu Ahmad Bin Ali u Al Rayyanu.

U osminu finala plasirat će se po dvije najbolje reprezentacije iz osam grupa. Hrvatska se skupina križa s grupom E u kojoj su Španjolska, Njemačka, Japan i Kostarika.

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u ponedjeljak navečer za Rijad. U srijedu, 23. studenog u 11 sati ujutro po našem vremenu odigrati će utakmicu protiv Maroka. 

- Nadam se da ćemo u Kataru opet Hrvatsku učiniti ponosnom.  Bilo bi lijepo ponoviti 2018., onaj doček kada samo sedam sati putovali od aerodroma do Trga. To je bila Hrvatska naših snova, onakva kakva treba uvijek biti - rekao je izbornik Zlatko Dalić o nastupu Hrvatske na SP-u.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić je 9. studenog objavio popis 26 izabranih putnika za Katar. 

SKUPINA F

1. kolo, 23. studeni
11:00 Maroko – Hrvatska (Al Khor)
20:00 Belgija – Kanada (Al Rayyan)

2. kolo, 27. studeni
14:00 Belgija – Maroko (Doha)
17:00 Hrvatska – Kanada (Al Rayyan)

3. kolo, 1. prosinca
16:00 Hrvatska – Belgija (Al Rayyan)
16:00 Kanada – Maroko (Doha)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije