Izbornik Belgije

Martinez: BiH je dobra ekipa, znam što je sposobna učiniti

06.10.2017.
u 19:34

Izbornik nogometne reprezentacije Belgije Roberto Martinez očekuje kompetitivnu utakmicu protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine, iako za njegov tim sutrašnja utakmica nema rezultatski značaj. 

Martinez je na današnjoj konferenciji za medije rekao da za Belgiju sigurno neće igrati Romelu Lukaku i Axel Witsell, te da će rasplet utakmice ovisiti od postavke reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- BiH je dobra ekipa, znam što je sposobna učiniti. Činjenica da BiH mora pobijediti sutra može biti prednost za naš tim, ali i ne mora. Bosna i Hercegovina ima veliko iskustvo s pobjeđivanjem na domaćem terenu, a to je pokazala u kvalifikacijama za Brazil. Bio sam u kontaktu s Muhamedom Bešićem i znam koliko ova ekipa može - izjavio je Martinez. 

Dodaje da će Belgija morati biti fokusirana ako želi dobar rezultat.

- Mnogo toga će ovisiti o želji i koncentraciji igrača. Izaći ćemo odigrati dobru utakmicu koja može poslužiti nekim mlađim igračima za dokazivanje - rekao je Martinez koji nije želio odgovoriti na pitanje koga bi volio vidjeti na svjetskom prvenstvu, Grčku ili BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije