Akcija „Vizionar“

Abdulah Skaka priveden u MUP SŽ, u tijeku ispitivanje

23.05.2023.
u 13:40

U okviru akcije „Vizionar“ aktualni veleposlanik BiH u Kataru i bivši gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka (SDA) priveden je u MUP SŽ, prenosi portal "Avaza“.

U tijeku je njegovo ispitivanje.

Podsjećamo, jutros su urađeni pretresi na nekoliko lokacija u Sarajevu, prilikom čega su pretreseni objekti više osumnjičenih osoba koje se dovode u vezu sa Skakom.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije i Sektora za policijsku podršku Uprave policije MUP-a SŽ, pod nadzorom postupajućeg tužitelja Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije provode operativno-taktičku akciju „Vizionar“.

Riječ je o pretresima na više lokacija na području Sarajevske županije, a više osoba je privedeno u službene prostorije Uprave policije MUP-a Sarajevske županije.

- Akcija se provodi zbog sumnje u počinjenje više krivičnih djela, između ostalog: zlouporaba položaja, nesavjestan rad u službi, krivotvorenje službene isprave, davanje dara i drugih oblika koristi - rečeno je jutros iz MUP Sarajevske županije.

Obavljen je i pretres kuće i imovine Skake.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?