NOVI TRAVNIK

Međunarodni sajam 'Dani maline' 5. i 6. srpnja

01.07.2024.
u 15:41

Osamnaesti Međunarodni sajam organske proizvodnje i eko turizma Novi Travnik "Dani maline" održat će se 5. i 6. srpnja na Trgu općine Novi Travnik. Otvaranje sajma planirano je 5. srpnja u 12.00 sati, dok su izjave za medije predviđene u 11.40 sati.

Na sajmu će biti prisutno više od 40 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, a partner sajma je Centar za organsku proizvodnju Selenča – Srbija, naveli su organizatori sajma Udruženje "Organsko SBŽ".

Cilj Sajma je predstavljanje domaćih i regionalnih proizvođača maline i njihovo umrežavanje.

U sklopu Sajma, bit će organiziran i okrugli stol na temu "Izazovi poljoprivrede i ruralnog razvoja – problemi i mogućnosti" s početkom od 10 sati u velikoj sali u zgradi Općine Novi Travnik.

Pokrovitelji sajma su Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH, Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Srednjobosanske županije, Ministarstvo gospodarstva SBŽ te Vlada SBŽ i Općina Novi Travnik.

Otvaranje sajma planirano je 5. srpnja u 12 sati, dok su izjave za medije predviđene u 11.40 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?