Sutra posljednji ispraćaj

Mladi par iz Hrvatske koji se utopio u Ramskom jezeru bit će pokopan zajedno

tijelo mladića, ramsko jezero
rama-prozor.info
01.09.2024.
u 19:01

Pozivamo vas da nam se pridružite u oproštaju i odavanju počasti njihovim mladim, prerano ugašenim životima. Neka nađu mir koji su zaslužili", poručuju njihovi najbliži

Posljednji ispraćaj djevojke i mladića, Anamarija Dolenčić (29) iz Ivanovca i Aleks Žnidarić (32) iz Nedelišća, koji su smrtno stradali kada su se kupali na Ramskom jezeru, bit će u ponedjeljak na groblju u Nedelišću. 

"S tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i sve koji su ih voljeli da će posljednji ispraćaj naše voljene kćeri i sina, sestre i brata, unuke i unuka, Anamarije i Aleksa, biti u ponedjeljak, 2. rujna, u 17 sati na groblju u Nedelišću. Pozivamo vas da nam se pridružite u oproštaju i odavanju počasti njihovim mladim, prerano ugašenim životima. Neka nađu mir koji su zaslužili", poručuju njihovi najbliži, prenosi eMeđimurje.

Anamarija i Aleks stradali su kod mjesta Šćit 25. kolovoza. 

Tijelo djevojke izvučeno je iz jezera isti dan, dok je mladićevo pronađeno u idući dan nakon cjelodnevne potrage.

Njegovo tijelo se nalazilo na dubini od 19 metara i udaljeno 70 metara od obale Ramskoga jezera kod Šćita, rekao je tada za Hinu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije sa sjedištem u Mostaru Ljudevit Marić, dodavši kako su uvjeti za ronioce bili iznimno teški zbog slabe vidljivosti i mulja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije