BIHAMK

Na brojnim dionicama izmjena režima prometa zbog radova

03.07.2024.
u 07:27

Prohodnost na većinini putnih pravaca u Bosni i Hercegovini jutros je dobra i prometuje se uz uglavnom povoljne vremenske prilike. Brojne su dionice gdje se izvode sanacijski radovi i gdje je izmjenjen režim prometa.

Zbog radova na sanaciji škarpi i nestabilnih kosina obustavljen je promet na magistralnom putu Jajce-Crna Rijeka. Vozila se preusmjeravaju na put preko Jezera i Mrkonjić Grada prema Crnoj Rijeci.

Sanacijski radovi aktualni su i na magistralnim putevima: Lašva-Kaonik, Zenica-Lašva, Lukavac-Šićki Brod, Livno-Kamensko, Kladanj-Vlasenica, Dobro Polje-Miljevina, Bijeljina-Rača, Čevljanovići-Nišići i Semizovac-Srednje. Na mjestima izvođenja radova prometuje se usporeno.

Na graničnim prijelazima promet putničkih vozila protječe uz kraća zadržavanja. Do kraja kolovoza, za putnički promet otvoren je granični prijelaz Krstac (na putu Gacko-Nikšić).

Zabranjen je promet za vozila preko 5 tona najveće dozvoljene mase na graničnom prelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko 5 t preusmjeravaju se na granične prijelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak, saopćeno je iz IC BiHAMK-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije