NASTAVLJA SE ISTRAGA

Tužiteljstvo USŽ se oglasilo o trostrukom ubojstvu u Sanskom Mostu: Izvršena obdukcija, saslušavaju se svjedoci

trostruko ubojstvo u Sanskom Mostu
Zlatko Cekic/PIXSELL
23.08.2024.
u 10:53

Istraga se danas nastavlja saslušavanjem svjedoka koji imaju neposredna saznanja, navode, između ostalog

Županijsko tužiteljstvo Unsko-sanske županije oglasilo se o stravičnom, trostrukom ubojstvu u Sanskom Mostu, piše Avaz

Kako navode, prema nalogu Tužiteljstva USŽ, nastavljaju se provoditi istražnje radnje s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti trostrukog ubojstva počinjenog u srijedu, 21. kolovoza.

- Tijekom jučerašnjeg dana, u prisustvu tužiteljskog tima koji rukovodi istragom, u Županijskoj bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću, izvršene su obdukcije tijela žrtava. Zbog kompleksnosti, obdukcije su vršene od 10 do 18 sati.

Istraga se danas nastavlja saslušavanjem svjedoka koji imaju neposredna saznanja, provođenjem odgovarajućih vještačenja i drugih istražnih radnji koje imaju cilj utvrditi potpuno i pravilno činjenično stanje, uključujući i motiv počinjenja ovog kaznenog djela - priopćeno je iz Tužiteljstva USŽ. 

Podsjećamo, domar Mehemed Vukalić je u prostorijama Opće gimnazije u Sanskom Mostu ubio ravnatelja škole Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan, te tajnicu škole Nisvetu Kljunić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije