''ŠTO JE TO NAPRAVILA?''

Adele snimljena na romantičnoj večeri s dečkom, svi se pitaju što joj se dogodilo s usnama

09.07.2022.
u 20:20

Okupljeni fotografi snimili su pjevačicu u automobilu ispred restorana Avra, a u prvi plan pale su njezine ''natečene'' usne koje su izgledale veće nego inače. Kako bi izbjegli paparazze i okupljene obožavatelje izašli su na stražnja vrata no nisu uspjeli pobjeći kamerama.

Britanska pjevačica Adele (34) nedavno je obožavatelje oduševila spektakularnim nastupima u Hyde Parku, a sada sa svojim dečkom, košarkaškim menadžerom Richom Paulom uživa u odmoru. Par je snimljen u večernjem izlasku, a obožavatelji su primijetili promjenu na slavnoj pjevačici. Naime, okupljeni fotografi snimili su pjevačicu u automobilu ispred restorana Avra, a mnogi su primijetili njezine ''natečene'' usne koje su izgledale veće nego inače. Kako bi izbjegli paparazze i okupljene obožavatelje izašli su na stražnja vrata no nisu uspjeli pobjeći kamerama.


''Nešto s njom nije u redu u posljednje vrijeme'', ''Izgleda smiješno'', ''Adele, zašto?'', ''Strašno'', ''Što je to napravila?'',''Jako loše'', ''Vrati nam staru Adele'', samo je dio komentara na društvenim mrežama.
Inače, pjevačica je prošlog tjedna nastupila u Hyde Parku, a bili su to njezini prvi nastupi uživo nakon pet godina. Adele je prije toga otkazala nastupe u Caesar‘s Palaceu u Las Vegasu, i to samo 24 sata prije nego što je trebala nastupiti, priznavši da koncert jednostavno ‘nije bio spreman‘, a tada se o svemu oglasila na društvenim mrežama. “Žao mi je, ali naš nastup nije spreman. Pokušali smo apsolutno sve kako bismo bili spremni na vrijeme i kako bi vam bilo dobro, ali uništila nas je dostava svih potrebnih stvari koja kasni zbog COVID-19. Pola mog tima je zaraženo i nemoguće je završiti sve pripreme. Ne mogu vam dati ono što trenutačno imam i iscrpljena sam. Žao mi je što vam to javljam u posljednjoj minuti. Budni smo više od 30 sati pokušavajući ovo riješiti. I sada je vrijeme isteklo. Uznemirena sam i posramljena”, navela je Adele.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije