MOSTAR

Raspisan natječaj za najbolju neobjavljenu priču za djecu u 2024. godini

02.09.2024.
u 12:50

RASPISAN NATJEČAJ ZA NAJBOLJU NEOBJAVLJENU PRIČU ZA DJECU U 2024.

Narodna knjižnica HNŽ Mostar raspisala je natječaj za najbolju neobjavljenu priču za djecu u 2024.

U općim uvjetima natječaja stoji da priča mora biti autorsko djelo, pisano na nekom od službenih jezika BiH, tema je slobodna, priča ne smije biti ranije objavljena, tekst ne smije biti duži od pet tipkanih stranica a sudjelovati mogu punoljetni državljani Bosne i Hercegovine.

Odbor za organizaciju Festivala dječje knjige Narodne knjižnice HNŽ, na osnovu prijedloga stručnog Povjerenstva za prosudbu dodijelit će nagradu „Stablo nasred svijeta“ (po nazivu književnog djela Nikole Martića), a koja se sastoji od plakete, skulpture i novčanog iznosa od 2000,00 KM.

Natječaj je otvoren do 30. rujna 2024.

Prijave na natječaj s naznakom „Prijava na Natječaj za najbolju neobjavljenu priču za djecu“ slati na adresu: Narodna knjižnica Hercegovačko-neretvanske županije/kantona Trg hrvatskih velikana bb, 88 000 Mostar.

Napomena:
Organizator zadržava pravo prvog objavljivanja nagrađenih priča i radova iz užeg izbora za nagradu. Prijave koje ne budu zadovoljile kriterije natječaja neće biti razmatrane.

Rezultati natječaja bit će objavljeni u listopadu tijekom Festivala dječje knjige Narodne knjižnice Hercegovačko neretvanske županije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije