nagrada

UniCredit Bank je „Banka godine“ u Bosni i Hercegovini

30.11.2018.
u 14:17

 

UniCredit Banka sa zadovoljstvom objavljuje da joj je i ove godine magazin The Banker dodijelio nagradu „Banka godine“ u Bosni i Hercegovini za 2018.godinu.

 

Osvajače nagrade „Banka godine“, koja se smatra standardom za bankarsku izvrsnost, odabrao je međunarodni žiri koji je ocjenjivao konkurentne banke i njihovu sposobnost ostvarenja prinosa, postizanja strateške prednosti i opsluživanja potreba tržišta. Procjena je izvršena tijekom razdoblja od siječnja 2017. do lipnja 2018. godine.

 

„Ovakve rezultate uspjeli smo postići zahvaljujući predanosti svih naših zaposlenika, ali i izuzetnoj lojalnosti naših klijenata, na čemu smo im veoma zahvalni. Njihovo povjerenje nas obavezuje  da kontinuirano radimo na isporuci proizvoda i usluga vrhunske kvalitete'', izjavio je Dalibor Ćubela, predsjednik Uprave UniCredit Bank Mostar prilikom preuzimanja ove vrijedne nagrade.

Jean Pierre Mustier, izvršni direktor UniCredit-a ovom prilikom je izjavio: “Veoma smo ponosni što nas je The Banker proglasio „Bankom godine“ u Bosni i Hercegovini. Uz naše dobre rezultate, ovo je potvrda da je naš Transform 2019 na dobrom putu. Cilj nam je biti najinovativnija banka u zemlji, kontinuirano ulažući u digitalizaciju, kako bismo pružili najbolje našim klijentima, ali i našim zaposlenicima.''

 

Uz ovogodišnju titulu „Banke godine“ u Bosni i Hercegovini, UniCredit je također priznat kao „Banka godine“ u  Italiji, te kao najbolji pružatelj deviznih usluga za 2019. u Italiji i Austriji od strane Global Finance-a.

 

O UniCredit Bank d.d.

S ukupnom aktivom od 5,6 milijarde KM i kapitalom od 823,4 milijuna KM, UniCredit Bank d.d. upravlja mrežom od 76 poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank d.d. dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu Bosne i Hercegovine. (podaci sa 30.06.2018.)

 

O UniCredit Grupi

UniCredit je snažna paneuropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi od 26 milijuna  klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Europi.

UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni doseg i prati i podupire svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 14 tržišta kao i u drugih 18 svjetskih država.  UniCredit europska mreža banaka posluje u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?