ubio četiri člana obitelji pa sebe

Horor u SAD-u: Muškarac ubio članove obitelji jer je mislio da je isključen iz majčine oporuke

X
27.08.2024.
u 08:16

Užasan zločin dogodio se na Long Islandu tijekom obiteljskog okupljanja kada je Joseph DeLucia Jr. ubio četiri člana svoje obitelji.

Kako je objavila američka policija, DeLucia Jr. je vjerovao da je izbačen iz mamine oporuke i nije se želio iseliti iz kuće u kojoj su živjeli, pa je ubio četiri člana obitelji prije samoubojstva.

Ubio je troje braće i sestara Joanne Kearns, Franka DeLucia i Tinu Hammond te njezinu kćerku Victoriu.

Sve se dogodilo u kući njegove majka koja je preminula tri dana ranije u 95. godini.

Umjesto da raspravljaju o planiranoj prodaji kuće u kojoj je DeLucia Jr. živio cijeli svoj život, on je ispalio 12 metaka iz sačmarice, ubivši sve prisutne, prenosi "New York Post".

Zatim je izašao u prednji vrt vičući o tome što je upravo učinio, prije nego što je uperio pištolj u sebe, rekao je policijski kapetan dodajući kako je DeLucia vjerovao da je izbačen iz oporuke gte kako će ostati bez krova nad glavom, prenosi Avaz.

- Njegove dvije sestre i brat bili su u svojim 60-ima, dok je njegova nećakinja imala 30 godina - izvijestila je policija. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije