Posušje

Predsjednik Udruge gospodarstvenika Ivan Pavković

17.12.2015.
u 07:00

Održana 2. izborna skupština Udruge gospodarstvenika na kojoj je, uz predsjednika, za dopredsjednika izabran Pero Lončar

Na 2. izbornoj skupštini Udruge gospodarstvenika Posušje izabrano je novo rukovodstvo. Za predsjednika je izabran Ivan Pavković iz MI Rakitno, a za dopredsjednika Pero Lončar iz tvrtke Lončarplast.

U UO izabrani su: Krasnodar Petrović (Planet), Ivan Šarić (Ladanušić čistoća), Zdenko Tolušić (Tolušić), Damir Vican (Miviko), Branimir Oreč (Kror), Ante Pavković (Isat-Ap) i Želimir Čamber (Binvest). U UO po dužnosti ulaze i novoizabrani predsjednik i dopredsjednik. Na prvoj idućoj sjednici UO će izabrati predsjednika.

U novi NO izabrani su dosadašnji predsjednik Udruge Veljko Lončar (Vokel), dosadašnji predsjednik UO Marinko Šego (Spin) te Damir Lončar (Triel) koji je ujedno i novi predsjednik NO, priopćili su iz tajništva Udruge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?